Naše hlavní výrobní základna se nachází v Praze, z čehož také vycházejí možnosti osobního odběru. Pokud byste nás rádi kontaktovali, vše potřebné naleznete zde.
Adresa pro osobní vyzvednutí objednávek z eshopu je Nad šárkou 41, Praha 6 - Dejvice. Nemáme kamennou prodejnu, nutná domluva předem.
Provozovatelem eshopu je:
Chillipikanterie s.r.o.
Duchoslávka 2052/8, Praha 6 - Dejvice, 160 00
IČO: 17069521
Proč jsme se do toho vlastně pustili? Je to prosté, milujeme chilli ve všech jeho podobách. Proto papričky pěstujeme, pečujeme o ně a vyrábíme z nich omáčky a marmelády, které jsme si oblíbili. O ně bychom se s vámi rádi podělili. Stejně jako vy ani my nechceme, aby se dobrá chuť stala pachutí, proto také používáme pouze čerstvé a kvalitní suroviny. Doufáme, že vás naše chilli produkty zahřejí nejen v zimě.
Ota je především velmi nadějný zahrádkář, jelikož všechny papričky pod jeho pečlivou rukou jen vzkvétají. Zároveň pro vás ladí do lahodné chuti veškeré naše pikantní dobroty a ve volných chvílích zodpovědně tvoří veškerou grafiku.
Napište mi emailEva ráda vaří a tak neustále přemýšlí, co vše pro vás ještě připravíme. Nejraději ladí chutě limitovaných edicí ze sezónních surovin. Bývala nadějnou chilli zahradnicí, ale teď tento důležitý post nechala Otovi a věnuje se hlavně ochutnávání a lepení etiket. Ve volných chvílích pro vás vymýšlí, vaří, fotí a sepisuje nové recepty na náš blog.
Napište mi emailHazard Analysis and Critical Control Points je mezinárodně uznávanou metodou, která pomáhá společnostem v oblasti potravin a nápojů identifikovat rizika v oblasti bezpečnosti potravin, přispívá k prevenci rizik v oblasti bezpečnosti potravin a nabízí řešení v souladu s právními předpisy. Tento systém je zákonem vyžadován u všech potravinářských podniků a naše výroba není vyjímkou.
Splňujeme legislativu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/2031 o ochranných opatřeních proti škodlivým organismům rostlin, které se vztahuje na pěstitele sadby všech druhů paprik včetně chilli a jiných pálivých papriček (Capsicum spp.) i producentům jejich osiva.
Dodavatelé Capsicum annuum musí být registrováni také podle zákona č. 219/2003 Sb. o uvádění do oběhu osiva a sadby pěstovaných rostlin, ve znění pozdějších předpisů.
Pokud je uváděna do oběhu sadba nebo osivo všech druhů paprik včetně chilli a jiných pálivých papriček (Capsicum spp.), musí být tyto rostliny opatřeny rostlinolékařskými pasy (RL pasy).
Úspěšně odesláno.
Zprávu se nepodařilo odeslat.